Dovede-li se člověk zasmát sám sobě, nevyjde ze smíchu po celý život.Lucius Annaeus Seneca
Blog o všem co se dá vytvořit rukama

Játrové knedlíčky od mojí babičky

10. ledna 2007 v 19:15 | Věrka |  Recepty polévky a zavářky

Játrové knedlíčky
  • játra(kuřecí, vepřová nebo králičí) 0,5 kg
  • česnek
  • sůl, pepř
  • vejce 1-3dle potřeby
  • strouhanka
  • oříšek másla
  • vývar
Postup: Vše umeleme a vypracujeme kuličky, nesmí se rozpadat a nesmí být zase moc husté.Dle potřeby přidáme strouhanku nebo vývar. Nebo je můžeme rovnou nastrouhat do polévky.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Karin T. Karin T. | Web | 10. srpna 2011 v 12:18 | Reagovat

Skoro stejné knedlíčky taky děláme, neuvařené jdou zamrazit i dopředu a když potřebuju, vytáhnu z mrazáku a nemusím se zdržovat příparvou ;-)

2 Věrka Věrka | 10. srpna 2011 v 19:19 | Reagovat

[1]: i já tak dělám))))

3 filo filo | Web | 30. března 2014 v 18:35 | Reagovat

No vypadáto jako skvělá dobrútka,  ale moc zdravé to asi nebude takže pozor na štíhlou linii+, kdyžtak tady něco o tom http://www.dokonalostsama.cz/fitness

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama